We hebben het druk!

We hebben het maar druk. We spelen met onze knuffels, in de ballenbak, in de tent en lekker met elkaar! Dat lijkt schattig maar dat gaat er vaak ook hard aan toe. We worden al groot en proberen onze behoefte netjes buiten te doen.

We vinden het heerlijk om in het zand te graven en rollen, we knagen lekker aan de planten en we ravotten in de sneeuw! We vullen onze buikjes met brokjes in een beetje geitenmelk en soms komt mama nog langs met de lekkerste melk. Tante Kara vinden we ook reuzegezellig en die geven we vaak kusjes en trekken we aan haar staart.

Tussendoor slapen we nog heel diep want het is wel erg vermoeiend allemaal! Zzzzzzz

 

(Klik op de foto’s om ons in het groot te zien!)

 

 

Lekker drinken bij Mama en daarna in diepe slaap op onze bank

Beetje moe! Zzzzzz

 

Wij zijn heeeel onschuldig

Mogen we de rest van de tuin ook even onderzoeken aub?

Sneeuw!!

 

Lekker in de tent en in (op) de tunnel!

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*